1
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو Iran Nanotechnology Innovation Council بستن
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

  • بانک اطلاعات شاخص های فناوری نانو

  • سایت جشنواره فناوری نانو

  • سیستم جامع آموزش فناوری نانو

  • شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

  • موسسه خدمات فناوری تا بازار

  • کمیته استانداردسازی فناوری نانو

  • پایگاه اشتغال فناوری نانو

  • کمیته نانو فناوری وزارت بهداشت

  • جشنواره برترین ها

  • مجمع بین المللی اقتصاد نانو

  • اکو نانو

  • پایگاه اطلاع رسانی محصولات فناوری نانو ایران

  • شبکه ایمنی نانو

  • همایش ایمنی در نانو

  • گالری چند رسانه ای نانو

  • تجهیزات فناوری نانو

  • صنعت و بازار

  • باشگاه نانو

اردیبهشت‌ماه 92؛ همایش ملی علوم و صنایع غذایی

موضوع : آموزش و ترویج کلمات کلیدی : صنایع غذایی - همایش‌های داخلی تاریخ خبر : 1391/08/30 تعداد بازدید : 4513

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در نظر دارد «دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی» را در روزهای نهم و 10 اردیبهشت‌ماه سال 1392، در محل این دانشگاه برگزار کند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در نظر دارد «دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی» را در روزهای نهم و 10 اردیبهشت‌ماه سال 1392، در محل این دانشگاه برگزار کند. ایجاد بستری مناسب برای تحقیقات کاربردی‌تر و متناسب با نیاز جامعه، تبادل اطلاعات ما بین محققان حوزه صنایع غذایی و آشنایی با جدیدترین یافته‌های علمی عرصه صنایع غذایی از جمله اهداف برگزاری این همایش عنوان شده است.

 

از جمله محورهای مورد بررسی مرتبط با فناوری نانو در همایش ملی علوم و صنایع غذایی می‌توان به «نانو فناوری در صنایع غذایی» اشاره داشت. روش‌های نوین فراوری در صنایع غذایی، روش‌های نوین پایش کیفیت، ایمنی مواد غذایی، فرآورده‌های غذایی اورگانیک، ریزپوشانی(میکروکپسولیزاسیون) در صنایع غذایی، کاربرد زیست‌فناوری در صنایع غذایی، بسته‌بندی در صنایع غذایی، فرآوری پس‌ماندهای کشاورزی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی از دیگر موضوعات مورد بحث در این همایش به شمار می‌روند.

 

متقاضیان شرکت در این همایش فرصت دارند تا آخر وقت اداری روز 20بهمن‌ماه سال جاری، چکیده مقالات خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند. همچنین ثبت‌نام بدون ارسال مقاله تا تاریخ 25 فروردین‌ماه سال 1392امکان‌پذیر است.

 

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی مراجعه کنند. همچنین تماس با دبیرخانه همایش از طریق شماره تلفن 05812201091 امکان‌پذیر است.