1
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو Iran Nanotechnology Innovation Council بستن
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

  • بانک اطلاعات شاخص های فناوری نانو

  • سایت جشنواره فناوری نانو

  • سیستم جامع آموزش فناوری نانو

  • شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

  • موسسه خدمات فناوری تا بازار

  • کمیته استانداردسازی فناوری نانو

  • پایگاه اشتغال فناوری نانو

  • کمیته نانو فناوری وزارت بهداشت

  • جشنواره برترین ها

  • مجمع بین المللی اقتصاد نانو

  • اکو نانو

  • پایگاه اطلاع رسانی محصولات فناوری نانو ایران

  • شبکه ایمنی نانو

  • همایش ایمنی در نانو

  • گالری چند رسانه ای نانو

  • تجهیزات فناوری نانو

  • صنعت و بازار

  • باشگاه نانو

کشاورزی، صنایع غذایی و بسته بندی

استریل تجهیزات و ابزارهای مورد استفاده در صنایع غذایی اعم از ظروف، تیغه برش و ....

کلمات کلیدی: استریل­ سازی؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.

وجود میکروارگانیسم ها بر روی ماشین آلات خطور تولید و فرآوری مواد غذایی موجب ایجاد آلودگی در مواد غذایی و کاهش کیفیت آنها می شو...

افزایش قابلیت جوانه زنی بذرها با استفاده از فناوری پلاسمای سرد

کلمات کلیدی: پلاسمای سرد؛ جوانه زنی بذر؛ قابلیت افزایش مقیاس.

برای بذرهای گیاهان باید شرایطی فراهم شده یا تحت تنش خاصی قرار گیرند تا رطوبت و اکسیژن را به خود جذب کرده و در اثر فعل و انفعا...

افزایش مقاومت ضربه ای ظروف بسته بندی غذایی پلی پروپیلن در دمای 40- تا 20- درجه ساتی گراد

کلمات کلیدی: پلی پروپیلن؛ مقاومت ضربه ای در دمای منفی.

به منظور صادرات غذایی نیاز به نگهداری آن ها در دمای 20- تا 40- درجه ضروریست. از این رو بهبود خواص مکانیکی ظروف بسته بندی جهت حمل و ن...

جوهر مقاوم نسبت به دما با چسبندگی مناسب نسبت به پلی آمید

کلمات کلیدی: پلی آمید، جوهر چاپ، مقاومت حرارتی.

جوهر مورد نیاز برای چاپ روی پوشش­های بسته بندی مواد پروتئینی عمدتا از خارج کشور تهیه می­شوند. با توجه به مصرف قابل توجه این محصول و موانع ح...

حذف و یا کاهش سموم شیمیایی از سطح محصولات کشاورزی

کلمات کلیدی: حذف سموم کشاورزی؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.

کاهش و یا حذف سموم باقی مانده از زمان کشت محصولات بر روی آنها، سبب بهبود کیفیت محصولات و عدم آسیب ناشی از مصرف این سموم هم...

حذف گاز اتیلن در محل نگهداری محصولات کشاورزی

کلمات کلیدی: پلاسمای سرد؛ حذف گاز اتیلن؛ افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی؛ قابلیت افزایش مقیاس.

وجود گاز اتیلن در انبارهای نگهداری محصولات کشاورزی سبب کاهش عمر مفید نگهداری این مواد در انب...

مکمل غذایی اسیدهای چرب امگا 3 بر پایه فناوری لیپوزوم‌ها

کلمات کلیدی: مکمل غذایی، امگا 3، لیپوزوم، لیپید، کپسوله‌سازی.

مکمل‌های غذایی به شکل ترکیبی از مواد غذایی یا فرآورده‌های جانبی آن‌ها...

کاهش بار میکروبی محصولات غذایی (خشکبار، میوه و سبزیجات تازه و خشک، ادویه)

کلمات کلیدی: کاهش بار میکروبی؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.

بار میکروبی از سطح مواد غذایی، کشاورزی و افزایش زمان ماندگاری از مسائل مطرح در زمینه صنایع غذایی و کشاورزی است. فناوری پلا...

کاهش سموم خشکبار اعم از پسته، بادام، ذرت و ...

کلمات کلیدی: حذف سم آفلاتوکسین؛ پلاسمای سرد؛ افزایش مقیاس صنعتی.

کاهش سم آفلاتوکسین که ناشی از قارچ آسپرژیلوس می باشد، سبب عدم پذیرش خشکبار ایران در بازار های جهانی می شود؛ بنابراین یکی ا...