1
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو Iran Nanotechnology Innovation Council بستن
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

  • بانک اطلاعات شاخص های فناوری نانو

  • سایت جشنواره فناوری نانو

  • سیستم جامع آموزش فناوری نانو

  • شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

  • موسسه خدمات فناوری تا بازار

  • کمیته استانداردسازی فناوری نانو

  • پایگاه اشتغال فناوری نانو

  • کمیته نانو فناوری وزارت بهداشت

  • جشنواره برترین ها

  • مجمع بین المللی اقتصاد نانو

  • اکو نانو

  • پایگاه اطلاع رسانی محصولات فناوری نانو ایران

  • شبکه ایمنی نانو

  • همایش ایمنی در نانو

  • گالری چند رسانه ای نانو

  • تجهیزات فناوری نانو

  • صنعت و بازار

  • باشگاه نانو

ضد مه کردن بسته بندی های مواد غذایی

کلمات کلیدی: ممانعت از رشد میکروارگانیسم ها؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.

نگهداری طولانی مدت مواد غذائی و همچنین ممانعت از شیوع بیماریهای ناشی از غذا باعث گردیده است که راههای جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و ضد مه کردن در بسته بندی محصولات غذائی موضوعی مورد توجه باشد پلاسمای سرد با پردازش سطح بسته بندی مواد غذایی می تواند در این راستا راهگشا باشد.

 

پیش زمینه طرح :

در این طرح شرایط بایستی به گونه ای طراحی گردد تا تمامی متغیرهای آزمون (یا طرح) اعم از: زمان پردازش، رژیم پلاسمای مورد استفاده و ... قابلیت افزایش ابعاد در مقیاس صنعتی یا نیمه صنعتی به همراه ملاحظات اقتصادی (مقرون به صرفه بودن) را داشته باشد. برخی از ملاحظات به شرح ذیل ارائه می گردد:

1) قابلیت پردازش با سرعت مناسب با صنعت بسته بندی

2) عدم به کارگیری سامانه های پلاسمایی با محدودیت افزایش مقیاس

3) عدم استفاده از مواد سمی جهت افزایش اثربخشی پلاسما

 

برنامه زمانبندی :

اعتبار تا آخر شهریور ماه 1398

کد RFP :

C22-01-95