یکی از اهداف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو این است که توانمندی نیروی انسانی فعال در حوزه فناوری نانو در مهارت‌های نرم و کسب‌وکار افزایش یابد. این افزایش توانمندی نتایج مهمی به همراه دارد. توانمندی نیروی انسانی به توسعه محصولات جدید نانو کمک می کند، مستقیما موجب افزایش توان رقابت شرکت‌های فناوری نانو می گردد، و اشتغال‌پذیری نیروی انسانی متخصص فناوری نانو را افزایش می دهد.

روش حمایت از توانمندسازی نیروی انسانی فعال در حوزه فناوری نانو بدین صورت است که به دانشجویان مبلغی به صورت اعتبار برای شرکت در در جلسات مشاوره، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مرتبط با مهارت‌های نرم و کسب‌وکار و مورد تایید ستاد نانو اعطا می شود. متقاضیان می‌توانند پس از تایید پروپوزال آنها در ستاد از این حمایت استفاده کنند. دانشجویان کارشناسی‌ارشد تا 9 ماه و دکتری تخصصی تا 18 ماه پس از تایید پروپوزال در ستاد و تا قبل از ثبت درخواست حمایت از پایان‌نامه دفاع‌شده در سامانه ستاد، می‌توانند از حمایت‌های این بخش استفاده کنند.

سقف میزان اعتبار توانمندسازی دانشجو در پایان‌نامه‌های سطح یک برای دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد ده میلیون ریال و دکتری تخصصی بیست میلیون ریال است که برای پایان نامه های سطح دو، به 1.5 برابر و برای پایان نامه های سطح سه، به 2 برابر افزایش می یابد.

موضوعات برخی از کارگاه هایی که با تایید ستاد به عنوان دوره های توانمندسازی دانشجویان برگزار گردیده است، عبارتند از:

  • مقاله نویسی حرفه ای
  • رزومه‌نویسی حرفه ای
  • ۱۰ گام ایده تا محصول
  • ساختار و سازمان‌های فعال در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور

 

اشتراک گذاری: 

نظرات کاربران