کلمات کلیدی: استریل سازی؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.
وجود میکروارگانیسم ها بر روی ماشین آلات خطور تولید و فرآوری مواد غذایی موجب ایجاد آلودگی در مواد غذایی و کاهش کیفیت آنها می شو...
کلمات کلیدی: پلاسمای سرد؛ جوانه زنی بذر؛ قابلیت افزایش مقیاس.
برای بذرهای گیاهان باید شرایطی فراهم شده یا تحت تنش خاصی قرار گیرند تا رطوبت و اکسیژن را به خود جذب کرده و در اثر فعل و انفعا...
کلمات کلیدی: پلی پروپیلن؛ مقاومت ضربه ای در دمای منفی.
به منظور صادرات غذایی نیاز به نگهداری آن ها در دمای 20- تا 40- درجه ضروریست. از این رو بهبود خواص مکانیکی ظروف بسته بندی جهت حمل و ن...
کلمات کلیدی: پلی آمید، جوهر چاپ، مقاومت حرارتی.
جوهر مورد نیاز برای چاپ روی پوششهای بسته بندی مواد پروتئینی عمدتا از خارج کشور تهیه میشوند. با توجه به مصرف قابل توجه این محصول و موانع ح...
کلمات کلیدی: حذف سموم کشاورزی؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.
کاهش و یا حذف سموم باقی مانده از زمان کشت محصولات بر روی آنها، سبب بهبود کیفیت محصولات و عدم آسیب ناشی از مصرف این سموم هم...
کلمات کلیدی: پلاسمای سرد؛ حذف گاز اتیلن؛ افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی؛ قابلیت افزایش مقیاس.
وجود گاز اتیلن در انبارهای نگهداری محصولات کشاورزی سبب کاهش عمر مفید نگهداری این مواد در انب...
کلمات کلیدی: مکمل غذایی، امگا 3، لیپوزوم، لیپید، کپسولهسازی.
مکملهای غذایی به شکل ترکیبی از مواد غذایی یا فرآوردههای جانبی آنها...
کلمات کلیدی : حسگر؛ بستهبندی؛ میوه؛ نانو فناوری
در دنیای امروز مصرف مواد غذایی بستهبندیشده روز به روز در حال افزایش بوده و محصولات مختلفی جهت عرضه راهی بازار می...
کلمات کلیدی: حسگر؛ گوشت؛ بستهبندی هوشمند؛ نانو فناوری
در دو دهه گذشته گوشت و فرآوردههای گوشتی بستهبندیشده گسترش قابل توجهی داشته و انواع...
کلمات کلیدی: کاهش بار میکروبی؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.
بار میکروبی از سطح مواد غذایی، کشاورزی و افزایش زمان ماندگاری از مسائل مطرح در زمینه صنایع غذایی و کشاورزی است. فناوری پلا...