1
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو Iran Nanotechnology Innovation Council بستن
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

  • بانک اطلاعات شاخص های فناوری نانو

  • سایت جشنواره فناوری نانو

  • سیستم جامع آموزش فناوری نانو

  • شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

  • موسسه خدمات فناوری تا بازار

  • کمیته استانداردسازی فناوری نانو

  • پایگاه اشتغال فناوری نانو

  • کمیته نانو فناوری وزارت بهداشت

  • جشنواره برترین ها

  • مجمع بین المللی اقتصاد نانو

  • اکو نانو

  • پایگاه اطلاع رسانی محصولات فناوری نانو ایران

  • شبکه ایمنی نانو

  • همایش ایمنی در نانو

  • گالری چند رسانه ای نانو

  • تجهیزات فناوری نانو

  • صنعت و بازار

  • باشگاه نانو

کشاورزی، صنایع غذایی و بسته بندی

افزایش مقاومت ضربه ای ظروف بسته بندی غذایی پلی پروپیلن در دمای 40- تا 20- درجه سانتی گراد

کلمات کلیدی: پلی پروپیلن؛ مقاومت ضربه ای در دمای منفی.

به منظور صادرات غذایی نیاز به نگهداری آن ها در دمای 20- تا 40- درجه ضروریست. از این رو بهبود خواص مکانیکی ظروف بسته بندی جهت حمل و ن...

جوهر مقاوم نسبت به دما با چسبندگی مناسب نسبت به پلی آمید

کلمات کلیدی: پلی آمید، جوهر چاپ، مقاومت حرارتی.

جوهر مورد نیاز برای چاپ روی پوشش­های بسته بندی مواد پروتئینی عمدتا از خارج کشور تهیه می­شوند. با توجه به مصرف قابل توجه این محصول و موانع ح...

مکمل غذایی اسیدهای چرب امگا 3 بر پایه فناوری لیپوزوم‌ها

کلمات کلیدی: مکمل غذایی، امگا 3، لیپوزوم، لیپید، کپسوله‌سازی.

مکمل‌های غذایی به شکل ترکیبی از مواد غذایی یا فرآورده‌های جانبی آن‌ها...

نانو حسگر شناسایی زمان رسیدن میوه‌های بسته‌بندی‌شده

کلمات کلیدی : حسگر؛ بسته‌بندی؛ میوه؛ نانو فناوری


در دنیای امروز مصرف مواد غذایی بسته‌بندی‌شده روز به روز در حال افزایش بوده و محصولات مختلفی جهت عرضه راهی بازار می‌...

نانو حسگر شیمیایی جهت پایش هوشمند کیفیت گوشت قرمز بسته‌بندی‌شده

کلمات کلیدی: حسگر؛ گوشت؛ بسته‌بندی هوشمند؛ نانو فناوری

 

در دو دهه‌ گذشته گوشت و فرآورده‌های گوشتی بسته‌بندی‌شده گسترش قابل توجهی داشته و انواع...