کلمات کلیدی: پلی پروپیلن؛ مقاومت ضربه ای در دمای منفی.
به منظور صادرات غذایی نیاز به نگهداری آن ها در دمای 20- تا 40- درجه ضروریست. از این رو بهبود خواص مکانیکی ظروف بسته بندی جهت حمل و ن...
کلمات کلیدی: پلی آمید، جوهر چاپ، مقاومت حرارتی.
جوهر مورد نیاز برای چاپ روی پوششهای بسته بندی مواد پروتئینی عمدتا از خارج کشور تهیه میشوند. با توجه به مصرف قابل توجه این محصول و موانع ح...
کلمات کلیدی: اثر پیزوالکتریک؛ علائم حیاتی؛ پلیمر؛ تجهیزات پزشکی؛ نانو فناوری
روشهای مختلفی جهت اندازهگیری علائم حیاتی بدن انسان از جمله نبض و فشار خون وجود دارد. در این میان مواد پیزوال...
کلمات کلیدی: نانو ذرات؛ سنتز؛ میکروفلویدیک؛ نانو فناوری
امروزه با گسترش فناوری نانو در سطوح مختلف صنعتی و اثرگذاری این فناوری بر خواص محصولا تولیدی، نیاز به ابداع و اصلاح روشهای...
کلمات کلیدی: ممانعت از رشد میکروارگانیسم ها؛ پلاسمای سرد؛ قابلیت افزایش مقیاس.
نگهداری طولانی مدت مواد غذائی و همچنین ممانعت از شیوع بیماریهای ناشی از غذا باعث گردیده است که راههای جلوگیر...
کلمات کلیدی: پلی اتیلن؛ پلی آمید؛ تخلیه الکترواستاتیک؛ نانو ذرات رسانا.
به منظور حفظ استانداردهای ایمنی و جلوگیری از جرقه زدن به دلیل تخلیه بار الکتریکی القایی بر روی قطعات ساخته شده از ج...
کلمات کلیدی: UPVC؛ پلیمر؛ نانو فناوری؛ اشعهی UV؛ پروفیل
UPVC یک ترموپلاست پرمصرف در صنایع مختلف است. UPVC در ساخت قطعات گوناگونی نظیر کابینت، پنل، و لوله به شرطی که دمای سیستم از °C 140 ...
کلمات کلیدی: پوشش دهی؛ چربی گریزی؛ خود تمیز شوندگی؛ مقاومت در برابر خراش.
در صنایع مختلف فرایند تعمیرات تجهییرات مکانیکی موجب آلودگی سطوح توسط انواع روغن های صنعتی می شود. از این رو با پو...